Фазомер, безконтактен детектор за напрежение, еднополюсен, 12–1000V AC, 2 x AAA, 43797, WIHA

Продукти
Ръчни инструменти
+
68,04 лв.
  • Марка: wiha
  • Кат. номер: 43797
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Фазомер, безконтактен детектор за напрежение, еднополюсен, 12–1000V AC, 2 x AAA, 43797, WIHA - за любители, професионалисти за специалисти с най-високи изисквания.

Описание и характеристики

Спестява време : Бързо тестване на напрежение с безконтактно измерване.

Това ще увеличи ефективността ви : Благодарение на международно адаптирани измервателни накрайници, той е подходящ за всички контакти по целия свят. Това ще увеличи ефективността ви

Увеличава вашата гъвкавост : Фазомер е проектиран за широк диапазон на напрежение от 12 - 1000 V AC.

Преди да започне електроинсталационната работа, електромеханиката трябва да осигури работна среда без напрежение. Необходимо е да се тестват електрически полета с променлив ток или да се търсят вероятни източници на грешки Фазомер. Първоначалната информация за това дали компонентът е под напрежение се предоставя от оптичния и акустичен сигнал на безконтактния тестер за напрежение Wiha. Когато е включен, плътната зелена светлина на светодиода показва функционална готовност.

По време на теста за напрежение светодиодите светват от синьо (ниска интензивност) през оранжево до червено (висока интензивност) в зависимост от интензитета на променливото електрическо поле. Използването изисква две батерии AAA, които са в доставката. Ако уредът не се използва повече от 4 минути, той автоматично се изключва, за да спести енергия. Интегрираната LED лампа ви позволява да осветявате точката на измерване в случай на недостатъчна видимост и може да се включва и изключва ръчно, когато се използва като стандартен фенер. Фазомер с плъзгаща се щипка и благодарение на малкия си размер се вписва удобно във всеки джоб на риза или панталон. Благодарение на международно адаптираните измервателни накрайници, този фазомер е подходящ за всички видове контакти по целия свят. Еднополюсният тестер отговаря на стандарта БДС EN 61010-1 / IEC 61326 и е проектиран за CAT IV 1000 VAC.

Приложение: За откриване и локализиране на проводници под напрежение, скъсани или прекъснати кабели, изгорели предпазители, дефектни крушки на осветителни вериги и разпознаване на отделни източници.

Предимства на фазомер, безконтактен детектор за напрежение, еднополюсен, 12 – 1000 V AC включително 2 батерии AAA

Продуктие на марка WIHA се отличават със своята здравина и функционалност, ергономичност и ефективност. Новите идеи при професионалните ръчни инструменти. Продукти, подходящи за редица взискателни приложения. Те съчетават добър дизайн и качествена изработка. В продуктите са вложени най-качествени материали, обработени според най-модерните технологични процеси. Може да закупите произволен продукт с пълна увереност, че ще издържи дълго. WIHA произвежда богата гама от инструменти, които могат да се използват изключително в професионалната сфера. Инструментите от най-висок клас ще ви помогнат да направите проектите си много по-печеливши и по-ефективни.Това е характерно и за фазомер, безконтактен детектор за напрежение, еднополюсен, 12 – 1000 V AC включително 2 батерии AAA

Допълнителни данни

  • Тегло: 100g

  • Размери: 20x10x15cm

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!