Фазомер, безконтактен детектор за напрежение, еднополюсен 90 – 1000 V AC с 2 x AAA, 43798, WIHA

Продукти
Ръчни инструменти
+
38,70 лв.
  • Марка: wiha
  • Кат. номер: 43798
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Wiha Фазомер, безконтактен детектор за напрежение, еднополюсен 90 – 1000 V AC включително 2 батерии AAA (43798), , WIHA - за начинаещи или напреднали потребители

Фазомер, безконтактен детектор за напрежение, еднополюсен 90 – 1000 V AC включително 2 батерии AAA - доверете се на най-доброто качество на продукт, произведен по съвременни технологии.

Описание и характеристики

Спестява време : Бързо тестване на напрежение с безконтактно измерване.

Това ще увеличи ефективността ви : Благодарение на международно адаптирани измервателни накрайници, той е подходящ за всички контакти по целия свят.

Преди да започне електроинсталационната работа, електромеханиката трябва да осигури работна среда без напрежение. Необходимо е да се тестват редуващи се електрически полета или да се търсят предполагаеми източници на грешки. Фазомер. Първоначалният сигнал за това дали компонентът е без напрежение се осигурява от оптичния сигнал на безконтактния тестер за напрежение Wiha. Когато е включен, плътната зелена светлина на светодиода показва функционална готовност. Ако компонентът работи, червеният светодиод светва, което се вижда ясно дори на дневна светлина. Използването изисква две батерии AAA, включени в сотавката. Фазомер с плъзгаща се щипка и благодарение на удобния си размер се побира удобно във всеки джоб на риза или панталон. Благодарение на международно адаптираните измервателни накрайници, този фазомер е подходящ за всички видове контакти по целия свят. Еднополюсният тестер отговаря на стандарта БДС EN 61010-1 / IEC 61326 и е проектиран за CAT IV 1000 VAC.

Приложение: За откриване и локализиране на проводници под напрежение, скъсани или прекъснати кабели, изгорели предпазители, дефектни крушки на осветителни вериги и разпознаване на отделни източници.

Предимства на фазомер, безконтактен детектор за напрежение, еднополюсен 90 – 1000 V AC включително 2 батерии AAA

Продуктие на марка WIHA се отличават със своята здравина и функционалност, ергономичност и ефективност. Новите идеи при професионалните ръчни инструменти. Продукти, подходящи за редица взискателни приложения. Те съчетават добър дизайн и качествена изработка. В продуктите са вложени най-качествени материали, обработени според най-модерните технологични процеси. Може да закупите произволен продукт с пълна увереност, че ще издържи дълго. WIHA произвежда богата гама от инструменти, които могат да се използват изключително в професионалната сфера. Инструментите от най-висок клас ще ви помогнат да направите проектите си много по-печеливши и по-ефективни.Това е характерно и за фазомер, безконтактен детектор за напрежение, еднополюсен 90 – 1000 V AC включително 2 батерии AAA

Допълнителни данни

  • Тегло: 100g

  • Размери: 20x10x15cm

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!