Гайковерт ударен пневматичен 1/2", 610Nm, 4795010, FORTUM

Продукти
Ръчни инструменти
+
Измервателни и маркиращи инструменти
+
Консумативи
+
191,82 лв.
  • Марка: FORTUM
  • Кат. номер: 4795010
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Гайковерт ударен пневматичен 1/2", 610Nm, MINI, FORTUM - за надеждна и ефективна работа

Гайковерт ударен пневматичен 1/2", 610Nm - за професионални приложения и високи изисквания.

Описание и характеристики

Пневматичният затягащ ударен гайковерт е предназначен за затягане и разхлабване на винтовите съединения. Оборудван е със система „TWIN HAMMER“ (два чука), която упражнява въртящ момент едновременно от противоположните страни на шпиндела, като по този начин се постига голям, равномерно действащ въртящ момент. За режим на затягане могат да бъдат избрани три предавки. Тялото на ударния гайковерт е добре балансирано. Благодарение на това с ударния гайковерт се работи по-лесно, няма работа с която да не се справи и следователно подходящ за дългосрочна работа. Превключвателят за посока на въртене позволява да настроите 3 затягащи и 3 разхлабващи момента носачът от японска стомана гарантира два пъти по-голям експлоатационен живот от конвенционалните ключове. Новата конструкция на вътрешния механизъм ни позволи да намалим затягащия механизъм и да намалим теглото му, като същевременно запазим отлични характеристики.

Много прецизното производство и висококачествените материали гарантират по-ниски вибрации при работа, по-висока производителност и по-дълъг експлоатационен живот от конвенционалните пневматични гайковерти. Ниското тегло, като същевременно се поддържа висока производителност, ще бъде оценено особено от тези, които трябва да използват пневматичния гайковерт за дълго време много прецизно производство и висококачествени материали гарантират по-ниски вибрации при работа, по-висока производителност и по-дълъг експлоатационен живот от конвенционалните пневматични гайковерти.

Предимства на гайковерт ударен пневматичен 1/2", 610Nm

Продуктие на марка FORTUM се отличават със своята здравина и функционалност. Продукти, подходящи за редица приложения. Те съчетават добър дизайн и качествена изработка. В продуктите са вложени качествени материали. Може да закупите всеки продукт с пълна увереност, че ще издържи дълго. FORTUM предлага широка гама инструменти, които могат да се използват и в професионалната сфера. Инструментите ще ви помогнат да направите проектите си много по-ефективни. Това е характерно и за гайковерт ударен, 1/2", пневматичен, 610Nm

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!