Лимитиран червен комплект инструменти Advent Calendar 2023, 28ч, 05136607001, WERA

Продукти
Ръчни инструменти
+
Измервателни и маркиращи инструменти
+
Консумативи
+
159,00 лв.
  • Марка: Wera
  • Кат. номер: 05136607001
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Комплект инструменти Advent Calendar 2023, 28ч, 05136607001, WERA

Идвайки от Wera трябва да ви кажа, че те разпространяват коледния дух много силно. През 2023 г. Wera също внася предколедно настроение и този път при проектирането на инструментите се е вдъхновила от червено-бялото палто на Дядо Коледа.

Уникален и иновативен набор инструменти и аксесоари за завинтване общо от 28 части е традиционно опакован в голяма картонена кутия. 

Деветте хромирани имбусни ключа Hex-Plus за предотвратяване на оголването на каналите на винтовете осигуряват солидна гама от инструменти за винтове с шестостенна глава. Специален бонус е практичното съхранение в стойка с клипс, предназначена за поставяне на маса или окачване на стена. Стойката е оборудвана с интелигентен и подвижен магнетизиращ елемент в горната част, с чиято помощ винтовете и краищата на инструментите могат да се намагнитват и размагнитват; не е необходимо винтът да се държи с другата ръка.

Комплектът включва още: 5 сменяеми двустранни накрайници и подходяща ръкохватка, с които могат да се завинтват 10 различни профила.

И един особено полезен елемент за електрониката, фината механика и моделиерите: микроръкохватка и 6 микробита, които превръщат работата с много малки винтове в детска игра.

Особено практичната приставка за остриета на овертките, стебла, дълги накрайници и ъглови ключове с функция за задържане улеснява работата.

Комплектът допълва здрава сгъваема чанта. 

Винаги ли най-доброто идва накрая? Това трябва да решат феновете. Естествено отново емблематичната отварачка за бутилки със сигурност не може да бъде пропусната и в този календар.

Лимитиран дизайн и ограничено количество прави календарът от Tool Rebels уникален подарък!

Окомплектовка и технически параметри на Advent Calendar 2023 от WERA

28 части:

Опаковка: Картонена подаръчна кутия - предвидено за подарък

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!