Ренде обирачка DICTUM Round Sole, заоблена основа, острие SK4

Продукти
Ръчни инструменти
+
Измервателни и маркиращи инструменти
+
Консумативи
+
96,55 лв.
  • Марка: Dictum
  • Кат. номер: 703337
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Това ренде "обърачка" от серията DICTUM има отвор на "устата" от 0,5-0,8 мм, когато е настроен за фини стърготини. Това го прави незаменим инструмент за изработване на лъкове, както и за изработка на дръжки и заобляне на ръбове в производството на мебели. Радиус на кръглата версия: 40 мм.
Прецизно регулиране на дълбочината на подаване.
Удобна голяма дървена дръжка за лесно управление на инструмента.
Конусно шлайфана капачка за контактен натиск върху цялата повърхност, без стърготините да запушват инструмента - опростява преработката
Разработихме нашата серия рендета DICTUM на базата на нашите рендета Herdim. Ние правим тези рендета от десетилетия за нашите производители на цигулки, които изискват най-голяма прецизност и перфектна изработка. Солидните плоски тела с намалено напрежение, изработени от лята стомана* с прецизно шлифовани основи, подравнени под прав ъгъл спрямо страните, заедно с остриетата с дебелина минимум 3 mm, изработени от стомана SK4 (61 HRC), означават най-високо качество. Регулаторът на острието позволява прецизни настройки, ергономично оформените дръжките осигуряват добър захват. Дръжки от роден червен бук.
(* освен ако не е посочено друго)
Ширина на острието 51 мм
Дебелина на острието 3 мм
Материал на острието SK4 Стомана
Обща дължина 280 мм
Тегло 320 гр
Основа: обла

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!