Ренде Router Plane Pro комплект

Продукти
Ръчни инструменти
+
Измервателни и маркиращи инструменти
+
Консумативи
+
395,00 лв.
  • Марка: HONGDUI
  • Кат. номер: KM17 Pro
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката
KM-17 Pro Router Plane е най-добрият ръчен инструмент за фина настройка на дограма, рязане на канали, създаване на перфектни вдлъбнатини и др.
 
Това е сътрудничество между Katz-Moses Tools и Hongdui Tools — които смятам за един от най-великите дизайнери на инструменти на нашето време.
 
Едно право и едно 45° острие: Двете остриета могат да бъдат изключени за различни операции. И двата са ½” (12,7 мм) широки в най-широката си точка. По-малки остриета се предлагат отделно.
Преоткриване на настройката на острието: Целият механизъм за повдигане на острието е проектиран да елиминира на практика луфта и наклона, които се срещат в съвременните плоскости на фреза. Може да гледа както напред, така и назад. Използвайте предната позиция за повечето операции и обратната позиция за влизане в иначе невъзможни за достигане ъгли.
Ограничител на дълбочината на Cam Lock: Заключете специфични дълбочини на рязане за повтарящи се срезове, без да се налага повторно измерване. Единственият ограничител на дълбочината CAM LOCK на пазара означава, че не е нужно да сте професионалист в борбата с ръцете, за да го заключите сигурно. Механично предимство в най-добрия си вид.
Регулируем и подвижен ораничител: Регулируемият орагничител може да бъде прикрепена към лявата или дясната страна на равнината на рендето. Частта на ограничителя може също да се обърне, за да се справят с плоски или извити ръбове. Има огромен, назъбен месингов бутон, който прави затягането му лесно.
Бързо регулиране на дълбочината: Дълбочината на рязане може да се регулира, без да се налага да отключвате острието, което позволява по-бърза работа, така че да можете бързо да преминавате през срязванията. Може да реже до 1,5” (38 мм) дълбочина.
Комплекта включва в себеси
1 - Държач за заточване/Нож за маркиране: Държачът за острието може да се използва както за съхранение, така и за заточване с всеки водач за хонинговане. Още по-готин, той може да се използва и като нож за маркиране.
2 - Ограничител: Както основата на равнината на рутера, така и ограничителя се доставят с отвори с резба за закрепване на спомагателни ограничители. Ако имате нужда от по-голяма референтна повърхност, просто прикрепете такава с #10 болтове или винтове.
 
 
Дълбокомер в британски и метричен формат: Регулируемият дълбокомер в предната част на повдигащия механизъм ви казва, че зададете точната дълбочина, на която острието ви е нулирано - независимо дали мозъкът ви мисли в инчове или милиметри.
Изработен от стоманата за матрици: високовъглеродна стомана с превъзходна твърдост, здравина и устойчивост на ръжда.
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!