Шаблон за дибли MILESCRAFT JointMaster 1384

Продукти
Ръчни инструменти
+
Измервателни и маркиращи инструменти
+
Консумативи
+
90,00 лв.
  • Марка: Milescraft
  • Кат. номер: 1384
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Шаблон за дюбели MILESCRAFT JointMaster 1384

Самозатягащият се дизайн на шаблона означава, че не са необходими допълнителни скоби, за да завършите проекта си. Скобата може да се премести от основното тяло към затягащата стена, за да се създадат различни съединения. Ако е необходимо, тялото на скобата може да бъде премахнато изцяло въз основа на нуждите на вашия проект и може да се използва ваше собствено решение за затягане.

Независимо дали създава ръбове, ъгли или повърхностни фуги, JointMaster™ е адаптивно приспособление, което се трансформира, за да се присъедини към всеки дървообработващ проект. Изцяло металната конструкция означава, че шаблона няма да се огъне при свързване на дъски; създаване на по-здрави и по-последователни стави.

JointMaster™ се доставя с три блока за пробиване и е в състояние да създава фуги с помощта на най-често срещаните размери на щифтовете за дюбели - 1/4″, 5/16" и 3/8". Всяко свредло от закалена стомана може да се регулира, за да приема и подравнява центрирани отвори за дюбели върху дъски от 1/2” до 3”. Вградените везни помагат да подравните и центрирате вашите дюбели. Удобните маркировки за центриране гарантират, че дупките ви са там, където искате. Ако използвате стандартни дъски 1/2”, 5/8”, 3/4 или 1-1/2”, три включени разделителни блока автоматично ще подравнят блоковете за пробиване и ще ви помогнат да изберете подходящия размер на дюбела.

За да помогне за премахване на проблемите с подравняването, JointMaster™ има вградени ограничители на ръбовете. Просто спуснете, затегнете и опрете дъските си в тях, за да сте сигурни, че отворите за дюбели на двете дъски са в една и съща позиция за солидна връзка. Когато създавате повърхностни фуги, трите слота за подравняване на дюбели ви помагат да прехвърлите позицията на дюбела на ръба към лицевата страна на вашата дъска с лекота.

Здраво изцяло метално тяло може да се конфигурира за ръбове, ъгли и повърхностни съединения
Издръжливата изцяло алуминиева конструкция няма да се огъне или огъне
Самозатягащата се приспособление здраво държи детайла на място
Закалените стоманени втулки осигуряват дълготрайно и точно пробиване на отвори за дюбели
Позволява хоризонтално или вертикално позициониране и може да се регулира към всяка стена за завършване на множество фуги
Прибиращите се ограничители на ръбовете автоматично подравняват дъските, за да позиционират дюбелните щифтове на едно и също място.
Включените дистанционни блокове подравняват водачите на бормашините с центъра на вашата дъска

 

Размери на блока на втулката за водач на пробиване: 3/8″- 10мм, 1/4″ - 6мм , 5/16″ - 8м

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!