Шаблон за пробиване отвори - MILESCRAFT DrillBlock 1362/1312

Продукти
Ръчни инструменти
+
Измервателни и маркиращи инструменти
+
Консумативи
+
22,00 лв.
  • Марка: Milescraft
  • Кат. номер: 1362
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Шаблонът за пробиване отвори MILESCRAFT DrillBlock 1362 е многофункционален и иновативен инструмент, предназначен да ви помогне да постигнете прецизно пробиване във вашите проекти. Със своя издръжлив дизайн и широка гама от функции, този инструмент е задължителен за всеки, който иска да направи своето пробиване по-лесно и по-точно.

Характеристика:
Размери: DrillBlock 1362 е с размери 3,94" x 2,17" x 1,18", което го прави компактен и лесен за съхранение.
Материали: Този инструмент е изработен от висококачествени материали, които са проектирани да издържат на интензивна употреба и осигуряват дълготрайна работа и при професионална употреба.
Съвместимост: Този инструмент е съвместим с широка гама от размери на свредла, от Ø  4 mm Ø 6 mm Ø 8 mm Ø 10 mm Ø 12 mm, което го прави универсален и лесен за използване.
V-образен жлеб: DrillBlock 1362 разполага с V-образен жлеб в основата на корпуса, който му позволява да се използва върху извити повърхности, като ви дава по добра опора за повече прецизност и контрол.

Вградени вертикални и хоризонтални централни линии за точно подравняване
Ергономичният дизайн на това приспособление за пробиване ви позволява удобно да държите DrillBlock

Ползи:
Шаблонът за пробиване отвори MILESCRAFT DrillBlock 1362 предлага широка гама от предимства за потребителите. С неговите възможности за прецизно пробиване и съвместимост с редица размери на свредла, можете да постигате точни и последователни отвори за пробиване всеки път. Функцията V-образен жлеб също ви позволява да използвате инструмента върху извити повърхности, което го прави още по-гъвкав и полезен. Лекият и компактен дизайн го прави лесен за боравене и съхранение.

Целева аудитория:
Шаблонът за пробиване отвори MILESCRAFT DrillBlock 1362 е перфектен както за професионални дърводелци, така и за ентусиасти „направи си сам“. Всеки, който иска да постигне точни и последователни пробиви в своите проекти, може да се възползва от този инструмент. 

Употреба:
Използването на Шаблон за пробиване отвори MILESCRAFT DrillBlock 1362 изключително лесно. Първо изберете подходящия размер на свредлото и го поставете в инструмента. След това подравнете DrillBlock 1362 с повърхността, която искате да пробиете, и го задръжте здраво на място. След това започнете пробиването, като се уверите, че свредлото остава перпендикулярно на повърхността.

Мерки за безопасност:
Когато използвате Шаблон за пробиване отвори MILESCRAFT DrillBlock 1362, важно е винаги да носите подходящо оборудване за безопасност, включително предпазни очила и ръкавици. Уверете се, че свредлото е здраво закрепено в инструмента преди употреба и че инструментът се държи здраво на място по време на пробиване, за да предотвратите нараняване.

Сравнения:
В сравнение с традиционните водачи за свредла, Шаблон за пробиване отвори MILESCRAFT DrillBlock 1362 предлага набор от уникални функции, включително съвместимост с широка гама от размери на свредла и функция V-жлеб за използване върху извити повърхности. 

Снабден е крачета против приплъчзване от TPE. Шаблонът за пробиване ви позволява да пробивате прави дупки през цялото време на много различни повърхности за пробиване. На блока на втулката за водач на свредлото има 6 отвора за обичайните размери на свредлата. Блокът на втулката се държи с тесен толеранс и ви позволява да пробиете дупка на 90° спрямо всякаква повърхност, центрирана върху кръгъл предмет или дори директно в ъгъла на вашия проект.

Заключение:
Като цяло, Шаблон за пробиване отвори MILESCRAFT DrillBlock 1362 е отличен инструмент за постигане на прецизни и точни пробиви във вашите дървообработващи и DIY проекти. Здрав и надежден, този водач за пробиване на отвори е сред задължителните инструменти които трябва да имате във вашата работилница. Поръчайте своя днес и изпитайте предимствата сами!

 

Размери : 
Ø  4 mm
Ø 6 mm
Ø 8 mm
Ø 10 mm
Ø 12 mm

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!