Шаблон за рафтоносачи система 32 MILESCRAFT CabinetMate 1366

Продукти
Ръчни инструменти
+
Измервателни и маркиращи инструменти
+
Консумативи
+
53,00 лв.
  • Марка: Milescraft
  • Кат. номер: 1366
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Шаблон за отвори MILESCRAFT CabinetMate 1366

Приспособлението за отвори за рафтове CabinetMate™ има твърдо основно тяло, индексиращи щифтове и самоцентриращо се свредло с пружина. Персонализираното свредло с пружинен връх позволява на дупките, които пробивате, да се самоцентрират с дупките на основното тяло. Този накрайник е предварително настроен да пробие ясен отвор с постоянна дълбочина за перфектен щифт за рафт. CabinetMate™ се предлага и с вградено затворено отделение за съхранение на вашите битове и индексиращи щифтове. Някога чудили ли сте се как да направите правилни отвори за шкафове без колебания? Milescraft CabinetMate™ е просто идеалния инструментът за тази работата. Този лесен за използване, лек и издръжлив шаблон е чудесн за тази цел.

CabinetMate™ ви позволява точно да пробиете единадесет отвора, равномерно разположени на разстояние 32 mm един от друг, само с една настройка. Този иновативен инструмент може да се използва върху страните на шкафа преди сглобяване, вече сглобени шкафове и шкафове с лицева рамка или без рамка. Отличителна черта на CabinetMate™ е, че ви позволява също така да маркирате местата за панти в евростил. Този инструмент се доставя с 5 mm самоцентриращо се свредло. Ако търсите много достъпна, висококачествена и изключително гъвкава приставка за шкафове, новият Milescraft CabinetMate™ е единственият, който трябва да разгледате.

Голямо устройство, пробийте до 11 дупки наведнъж
Отделение за съхранение на: индексиращи щифтове, накрайници за щифтове (до 2)
Допълнителни места за отвори за скрити панти (евро шкафове)
За точно пренасяне на дупки
Включва както 5 mm свредло, така и 5 mm индексни щифтове
Самоцентриращо Се Накрайник С Пружина
За прецизно пробиване при предварително зададено напрежение и дълбочина
Включва 5 мм ShelfPinBit™

*Моля, имайте предвид, че преди да използвате ShelfPinBit™, трябва да затегнете напълно фиксиращия винт. Също така се уверете, че когато разхлабвате фиксиращия винт на ShelfPinBit™, не го разхлабвате твърде много, тъй като натискът от пружината ще накара накрайника да се разпадне.

 

Шаблонът е с размери 348 x 138 mm
Материал ABS пластмаса

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!